POZNATI PARTIJALI UZ SVETSKE DI-DŽEJEVE I ČOLINE HITOVE : Izlasci do jutra, glumci ne misle na sutra

Autor:

Vesti

11.07.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlade zvezde poput Miloša Bikovića, Dragane Mićalović i Slavena Došla đuskale na Exitu, dok su Sloboda Mićalović i Tamara Dragičević uglas pevale "Noć mi te duguje"

POZNATI PARTIJALI UZ SVETSKE DI-DŽEJEVE I ČOLINE HITOVE : Izlasci do jutra, glumci ne misle na sutra

Foto: Exit promo

Exit promo

Novi Sad je i ovog jula postao centar sveta budući da su ljubitelji dobrog provoda iz različitih delova planete pohrlili u srpsku Atinu i zore dočekivali na Petrovaradinskoj tvrđavi. Među onima koji su neumoljivo đuskali do jutra sve do nedelje, kada je muzički festival Egzit zvanično završen, našle su se i mnoge poznate ličnosti. Mlade glumačke zvezde poput Miloša Bikovića, Dragane Mićalović, Bojana Perića i Slavena Došla vrele letnje noći provodile su uz moderan zvuk elektronike, dok su se Sloboda Mićalović, Anđelka Prpić i Tamara Dragičević odlučile za domaćicu i skoknule do Banjaluke kako bi uživale u koncertu Zdravka Čolića.

MAMURLUK LEČIO LUBENICOM

Republika

Foto: ATA Images

 

Glumac Slaven Došlo snimcima na Instagramu dokazao je da je pravi partimanijak. On je vikend za nama proveo na Egzitu gde je na Dens areni đuskao uz muziku svetskih di-džejeva. A posle neprospavane noći uz "tuc-tuc" ritam, mlada zvezda je lek za mamurluk potražio u prirodi. Njegov "after parti" bio je u mirnom okruženju prepunom zelenila, gde je snagu i energiju povratio zalogajima sočne lubenice.

MINU OČARAO NIK KEJV

U emotivnom nastupu kralja roka Nika Kejva uživale su mnoge poznate ličnosti. Ovaj spektakl nije propustio Viktor Savić, kao ni Miona Marković i Mina Sovtić, koja je svoje oduševljenje koncertom podelila sa fanovima.

- Nik Kejv je pokidao - napisala je glumica u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

BIKOVIĆ ISPRATIO VATROMET

Republika

Foto: exit photo team

 

Svečano otvaranje festivala Egzit uz spektakularan vatromet Miloš Biković nikako nije mogao da propusti. Iako je poprilično zauzet snimanjem nastavka serije "Južni vetar" najpopularniji srpski glumac vrelo letnje veče proveo je uz muziku "do daske" i dobro društvo. On je sa obožavaocima podelio delić atmofere i otkrio da se proveo nezaboravno.

- Vatromet energije i pozitivnih emocija - napisao je Biković na Instagramu.

LIMUN ZA DETOKS

Mlada glumica Dragana Mićalović nedavno je diplomirala glumu, pa je, po svemu sudeći, odlučila da sebe još jednom nagradi za veliki rad i trud. Poznato je da je Dragana veliki veseljak, kao i da ne propušta žurke, pa je tako i sada tradicionlano okupila ekipu i uputila se na Petrovaradinsku tvrđavu. Đuskala je do zore, a onda pokazala svoj lek za detoks - limun!

SLOBODA ZAPEVALA GLASOVITO, SILOVITO!

Republika

Foto: foto ata images

 

Za razliku od mlađe sestre Dragane, koja je mrdala kukovima na Egtizu, popularna glumica Sloboda Mićalović je nedeljno veče provela na koncertu Zdravka Čolića na Banja Luka Festu. Hitovi velikog meraklije bacili su je u trans, što dokazuju i video-snimci koje je podelila sa javnošću. "Noć mi te duguje", "Sinoć nisi bila tu", "Južnjaci" i druge Čoline pesme otpevala je glasovito, silovito - onako kako i Čola kaže u nezaboravnoj "Pjevam danju, pjevam noću".

PORODIČNO U PROVODU

Republika

Foto: foto ata images

 

Bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina ludo su se provodili na Čolinom koncertu u Banjaluci u društvu Anđelke Prpić, Dejana Lutkića i drugih poznatih ličnosti. Oni su iz prvog reda pratili koncert, a Čola im je pevao skoro pa na uvce. 

Najbolji je provod uz Tomine  pesme

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Mladi glumac Milan Marić, koji je u filmu "Toma" dočarao lik pevača narodne muzike Tome Zdravkovića, svojevremeno je otkrio da i sam voli da ode u kafanu i da najčešće naručuje upravo Tomine pesme.

- Njegovu muziku slušam privatno i volim da naručujem njegove pesme u kafani. Ima nekoliko pesama koje mi se veoma dopadaju - "Tužno leto", "Za Ljiljanu", "Dotako sam dno života" - ispričao je glumac.
 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading