Vimbldonska drama: Rafael Nadal saznao užasne vesti, pa doneo važnu odluku!

Autor:

Sport

07.07.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će okončati turnir?

Vimbldonska drama: Rafael Nadal saznao užasne vesti, pa doneo važnu odluku!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Velika rezultatska drama viđena je u četvrtfinalnom duelu ovogodišnjeg Vimbldona između Rafaela Nadala i Tejlora Frica. I pored problema sa povredom mišića abdomena španski teniser je uspeo da napravi rezultatski preokret, trijumfuje u meču i plasira se u polufinale Grend slema u Londonu.

Međutim, situacija dan nakon ostvarenog uspeha, nije ni malo dobra. Kako prenosi španska "Marka" Rafael Nadal ima ima rascep od sedam milimetara u jednom od trbušnih mišića što mu predstavlja ogroman problem za dalji nastavak turnira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal nakon ukazane pomoći tokom meča sa Tejlorom Fricom

 

I pored svih problema koji su ga snašli, španski mediji prenose informaciju da Nadal ne želi da odustane od nastavka turnira i sutra će se pojaviti na polufinalnom dvoboju protiv Nika Kirjosa.

Traba samo napimenuti da je Rafael Nadal u četvrtfinalnom meču na terenu proveo četiri sata i 20 minuta, da je odigrao punih pet setova, a u jednom momentu je morao zbog bolova i da zatraži trominutni medicinski predah tokom kojeg mu je u svlačionici ukazana pomoć

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading