Sestri Džejle Ramović neće biti dobro kada vidi OVAJ KADAR: Njen suprug izvatao kuma za POLNI ORGAN, kamere sve zabeležile, ŠOK SCENA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejla Ramović na venčanju imala je jednu urnebesnu scenu, koja je naišla na oprečna mišljenja na društvenoj mreži!

Sestri Džejle Ramović neće biti dobro kada vidi OVAJ KADAR: Njen suprug izvatao kuma za POLNI ORGAN, kamere sve zabeležile, ŠOK SCENA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Venčanje Lejle Ramović, rođene sestre pevačice i pobednice "Zvezda Granda" Džejle Ramović, ostalo je u senci neverovatne scene koja se dogodila prilikom fotografisanja kad aje mladoženja staviio ruku na polni organ njihovog prijatelja

Najveća noćna mora jedne mlade je, verovatno, da sazna na venčanju da je mladoženja vara sa kumom, a ovako nešto zadesilo je influenserku Lejlu Ramović čiji je suprug Dino Joldić na svadbi stavio ruku na polni organ njihovog prijatelja.

Republika

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović Instagram

 

Da sve bude bizarnije, reč je o video snimku koji je nastao tokom forografisanja mladenaca sa prijateljima dok mladoženja šašolji druga po međunožju.

Na fotografiji mlada uopšte ne vidi šta mladoženja radi, te je izvesno da joj neće biti dobro kada bude gledala foto-album ili snimak sa venčanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Lejla Ramović Instagram venčanje

U pitanju je hrvatski influenser Davor Gerbus, koji je bio sa svojim dugogodišnjim prijateljem na svadbi u ulozi kumova, a njega je Lejlin suprug ispipao za polni organ, što je izazvalo oprečna mišljenja korisnika na društvenim mrežama. Na snimku se može videti da je u pitanju samo šala između kuma i mladoženje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Gerbus (@davorgerbus)

 

Džejlina sesta, Lejla udala se za svog dugogodišnjeg partnera, a ovu situaciju za sada nije komentarisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading