Sipali joj SONU KISELINU u čašu, pa završila na VMA: Pevačica Tara Stojanović iznela JEZIV SLUČAJ sa Dorćola, konobarica joj SPRŽILA želudac i jednjak! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tara Stojanović uputila je javni apel pratiocima, jer je prisustvovala nesrećnom slučaju!

Sipali joj SONU KISELINU u čašu, pa završila na VMA: Pevačica Tara Stojanović iznela JEZIV SLUČAJ sa Dorćola, konobarica joj SPRŽILA želudac i jednjak! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/N. MANDIĆ, Pixabay.com

Pinkova zvezdica i mlada tinejdž pevačica Tara Stojanović danas se obratila pratiocima na Instagramu, gde je poručila da budu naročito obrazrivi, nakon paklenog i bizarnog iskustva njene drugarice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TARA🍼 (@tarinefotke)

 

Naime, Tara je zaprepastila sve kada je ispričala da su njenoj drugarici umesto vode u čašu sipali sonu kiselinu, zbog čega je hitno završila na VMA. Ona je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram uputila apel da obrate pažnju na ono što dobijaju u kafićima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Stojanović Instagram

 

- Ljudi, budite obazrivi! Drugarica je bila na Dorćolu u jednom kafiću i umesto vode su joj sipali sonu kiselinu u čašu, spržila joj je želudac i jednjak, a konobarica je ubeđivala da je to kisela voda. Ona je na VMA, preživela je, ali eto vam da znate, da budete pažljivi! - napisala je Tara na Instagram storiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading