SMAJLOVIĆ O PONOŠU: Prenerazilo me kada je tri dana pred rat u Ukrajini rekao da Vučić dramatizuje, TO JE STVARNO GLUPO (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.07.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljljana Smajlović gostovala je u emisiji na TV B92.

SMAJLOVIĆ O PONOŠU: Prenerazilo me kada je tri dana pred rat u Ukrajini rekao da Vučić dramatizuje, TO JE STVARNO GLUPO (VIDEO)

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Ona je pričala o novim planovima Zapada i opozicije, te kako je navela pokušaće da zabrane predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću učešće na narednim izborima.

Osim toga, navela je da je bivši predsednički kandidat dela opozicije i predsednik novoformiranog pokreta "Srbija centar - srce" Zdravko Ponoš prenerazio.

Prenerazilo me je kad je 3 dana pred početak rata u Ukrajini rekao da Vučić to dramatizuje, TO JE STVARNO GLUPO! Zatim je rekao da Vučić nepotrebno pravi strah, pa je čas za sankcije Rusiji a čas nije, nejasan je oko NATO... - navela je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ni

07.07.2022 12:53

Mene je prenerazilo sve sto je Smailovicka rekla u zadnjih 20 godina, a naročito kada je promenil tradicionalna slova Politike.