NOLE JURIŠA KA TROFEJU: Đoković ide po SEDMU titulu na Vimbldonu!

Autor:

Sport

05.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vimbldon, mesto gde tenis ima posebnu dimenziju se zahuktao i ulazi u poslednju nedelju. Najveća ponuda igara za ovaj turnir čeka na tebe na sajtu www.soccerbet.rs, a tu su i fenomenalne kvote i ponuda svih mogućih igara na tenis.

NOLE JURIŠA KA TROFEJU: Đoković ide po SEDMU titulu na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Van Rajthovenom

U prilici smo da gledamo vrhunski tenis, a za dodatni ugođaj pobrinula se Kladionica SOCCERBET, koja je plasirala neverovatnu ponudu za ovaj turnir.

Danas se igraju prvi dueli četvrtfinala i prava je prilika da sa nekom vrhunskom kvotom počaste najbolji poznavaci teniskih igara. Turnir za sada protiče u Novakovim pobedama, a nadamo se da će tako i ostati posle današnjeg duela protiv Janika Sinera iz Italije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOCCERBET (@soccerbet.rs)

Kvota na Noleta je 1.12, a ko želi još veću tu su brojne igre iz ponude. Nabrojaćemo samo neke: Hendikep setova i gemova, tačan rezultat, ukupno gemova i setova, prvi set, kombinacije pobede i setova,  prelazi, uživo klađenje. Ma nema šta nema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sineru minimalne šanse protiv Noleta

SOCCERBET je spremio i sjajan Antepost za ovaj turnir. Kvota da će Đoković odbraniti trofej osvojen prošle sezone je 1.40, a ko voli neke druge tu su Nadal sa 4.75, Kirjos 8.00.

Sve je spremno za vrhunski tenis i fantastične kvote i igre koje je spremio SOCCERBET.

Sve kvote za ove, ali i ostale mečeve možete videti na www.soccerbet.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading