Sada ga ništa ne može sprečiti: Novak u januaru napada deseti trofej u Melburnu!

Autor:

Sport

03.07.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo konačno znak da će najbolji srpski teniser dobiti zeleno svetlo za stupanje na tlo Australije?

Sada ga ništa ne može sprečiti: Novak u januaru napada deseti trofej u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Dobro je poznato šta je Novak Đoković proživeo početkom ove godine na australijskom tlu. Prema njemu je postupano i na kraju je deportovan kao poslednji kriminalac, uz vremensku zabranu stupanja na tlo Australije.

Međutim, čini se da se neke stvari konačno i menjaju.

Australijske vlasti su donele odluku da se počevši od 6. jula, COVID mere ublažavaju i da će stranci i pored činjenice da nisu vakcinisani moći da stupe na australisjki kontinet.

 

 

Samim tim, izvesno je da u januaru naredne godine, Novak Đoković neće imati problema da doputuje u Melburn i povrati ono što mu je početkom ove godine uskarćeno, a to je trofej namenjem pobedniku Australian opena.

Upravo zbog svegta onoga što je doživeo u januaru ove godine, Novak Đoković ne samo da je omalovažen kao čovek i sportista, već je sve navedeno direktno i uticalo da izgubi i veliki broj bodova što je nedavno prouzrokovalo i pad na ATP listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading