Zbog dede Bajdena se neće naći na US openu: Holandski političar udario na prvog čoveka SAD-a zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

18.06.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser, po i dalje važečim pravilima, neće moći da učestvuje na US openu.

Zbog dede Bajdena se neće naći na US openu: Holandski političar udario na prvog čoveka SAD-a zbog Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Pravilo da se na tlo Sjedinjenih Američkih Država može stupiti samo uz potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv virusa COVID-19 i dalje je aktuelno. Samim tim Novak Đoković neće moći da učestvuje na ovogodišnjem US openu.

Tim povodom na društvenim mrežama oglasio se i holandski političar Tjeri Bode koji je kritikovao Vladu predsednika SAD-a Džoa Bajdena zbog nepromenjivosti odluke koja gotovo nigde u svetu više nije na nazi.

Tjeri Bode je istakao:

- Kakav smešan prikaz, a zapravo je tako tužno! Đokoviću neće biti dozvoljeno da učestvuje na US Openu. Američka pravila dede Bajdena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden, predsednik SAD-a

 

Ovogodišnji US open održava se od 29. avgusta do 11. septembra, tako da i dalje ima vremena da se američke vlasti promene odluku koja onemogućava Novaku Đokoviću da se nađe na predstojećem turniru.

Novak Đoković je tri puta bio pobednik US opena 2011, 2015. i 2018. godine, a prethodne sezone je poražen u finalu od Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:4, 6:4, 6:4).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading