Na koga li je mislio: Legendarni američki teniser isprozivao Novaka Đokovića?

Autor:

Sport

20.06.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni kriv, ni dužan, našao se na mestu na kojem je trenutno.

Na koga li je mislio: Legendarni američki teniser isprozivao Novaka Đokovića?

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev nalazi se drugu nedelju uzastopno na poziciji "broj jedan" ATP liste.

Međutim, dvadesetšestogodišnji tenise u poslednje vreme tokom mečeva pokazuje i svoju drugu, mračniju stranu. Još 2019. godine sukobljavao se sa navijačima na US openu, tokom ovogodišnjeg Australijan opena Medvedev je imao otvoreni sukob sa publikom, a tokom nedavnog finala u Haleu ušao je u otvoreni sukob sa ličnim trenerom Žilom Servarom.

Foto: YoutubePrintscreen

Danil Medvedev

 

Sve navedeno očigledno ne smeta nekadašnjoj američkoj teniskoj zvezdi Džimu Kurijeru:

- Medvedevu je sasvim u redu ako ga ljudi ne vole. Sviđa mi se kod njega što je autentičan, nije uglađen, nije medijski obučen. Reći će vam šta misli i ima nešto magično u tome - istakao je Amerikanac, a zatim pomenuo trenutke koji se dešavaju nakon velikih mečeva:

- Ti trenuci posle meča, gde oni mogu da pokažu ko su i šta su, kada maske padnu, od vitalnog su značaja za sport. Ne žele svi da budu voljeni od svih - rekao je Džimi Kurijer ostajući nedorečen na koga je konkretno mislio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Poptuno je jasno da ovakav verbalni ispad nekadašnjeg američkog tenisera asocira samo i jedino na Novaka Đokovića i pored činjenice da su svetski mediji u ovom kontekstu pominjali Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading