Tajna je konačno isplivala na videlo: Ovo je razlog neskrivene mržnje između Jelene Janković i Ane Ivanović!

Autor:

Sport

27.06.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeležile su jedan period srpskog ženskog tenisa. Obe su uspevale da stignu i do samog vrha WTA liste i slobodno se mogu smatrati najboljim teniserkama koje je zemlja Srbija iznedrila.

Tajna je konačno isplivala na videlo: Ovo je razlog neskrivene mržnje između Jelene Janković i Ane Ivanović!

Foto: Starsport

Ana Ivanović i Jelena Janković danas gotovo da nemaju dodirnih tačaka, ali je svakako javnosti interesantno da sazna kakav je uopšte njihov odnos bio, s obzirom da su na terenu, braneći boje Srbije uvek delovale skladno.

Za loš odnos dve srpske teniske dive, mnogi optužuju Snežanu Janković, Jeleninu majku koja je jednom prilikom otvoreno prokomentarisala Anino odsustvo iz srpske FED kup reprezentacije:

- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako se Verdaskom uživa na kafi.

Foto: Starsport

Jelena Janković i Ana Ivanović

 

Možda je upravo i ova izjava uticala da m,nogo godina kasnije Ana Ivanović ne pozove svoju reprezentativnu koleginicu na svadbu sa nemačkim fudbalskim internacionalcem Bastijanom Švajnštajgerom.

Tada je to komentarisala i sama Jelena Janković:

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading