Ana Ivanović prokomentarisala ovogodišnje finale Rolan Garosa i prisetila se perioda kada je ona osvajala ovaj turnir!

Autor:

Sport

04.06.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po okončanju finala Otvorenog prvenstva Francuske u konkurenciji dama, svoje viđenje dešavanja na pariskoj šljaci iznela je i nekada najbolja teniserka sveta.

Ana Ivanović prokomentarisala ovogodišnje finale Rolan Garosa i prisetila se perioda kada je ona osvajala ovaj turnir!

Foto: Tanjug/AP

U finalu ovogodišnjeg Rolan Garosa, sasvim očekivano najbolja teniserka planete Iga Švjontek savladala je američku tenisku nadu Koko Gof u samo dva odigrana seta. Nakon susreta, za medije se oglasila i Ana Ivanović, jedna od najboljih srpskih teniserki u istoriji ovog sporta, koja je prokomentarisala viđeno na pariskoj šljaci:

- Koko je dosta mlada, još uvek ima šanse, ali joj je to prvo finale, pa je bila dosta nervozna. Iga je definitivno najdominantna u ženskom tenisu - kratko je prokomentarisala Ana, a zatim je istakla i da je osetila i dozu nostalgije prateći mečeve na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske:

- Vuče me ponekad da igram, pogotovo kada sam gledala polufinale, atmosfera i sve... Bilo mi je emotivno kada se svirala himna ovde, setila sam se kada se ovde svirala naša himna - istakla je Ana Ivanović, a prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Ana Ivanović i Jelena Janković - obeležile su jedan istorijski period srpskog tenisa

 

Inače, profesionalna karijera Ane Ivanović trajala je od 2003. zaključno sa decembrom 2016. godine i tokom tog perioda jednom je stigla do velikog trofeja na Rolan Garosu (2008. godine).

Ana Ivanović je svoju najbolju poziciju na WTA listi ostvarila u junu 2008. godine kada je postala najbolja teniserka planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading