Branka Sovrlić važi za jednu od NAJBOGATIJIH na javnoj sceni, a nju ne zanima ništa, boli je POTOMSTVO! Pevačica progovorila o mužu i deci POKOJNOG brata kojoj je posvetila život!

Autor:

Zabava

27.06.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić otkrila detalje svog privatnog života.

Branka Sovrlić važi za jednu od NAJBOGATIJIH na javnoj sceni, a nju ne zanima ništa, boli je POTOMSTVO! Pevačica progovorila o mužu i deci POKOJNOG brata kojoj je posvetila život!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Branka Sovrlić juče je bila gost emisije ''Premijera-Vikend specijal'' gde je govorila o brojnim aktuelnostima, kao i o svom detinjstvu, početku karijere i suprugu, koji je u vreme kada su se upoznali bio menadžer.

- Upoznala sam ga 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je moj suprug da preuzme orkestar da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je tada snimio pesmu ''Hej Branka'', sasvim slučajno. Od tada smo zajedno, video me i rekao ''Ili moja, ili ničija'' - počela je Branka:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Branka Sovrlić

- Moj muž je iz Sarajeva, živeli smo u Beogradu, bio je teži period baš kada sam imala solističke koncerte, na ploči sam imala tri hita. Napravio mi je koncert u Hali sportova, to je bilo prepuno, on mi je bio menadžer. Sve sam obišla, nekada i po tri solistička koncerta dnevno, preko sto iza sebe. Mi smo pravi spoj.

O bogatstvu pevačice se priča naširoko, a ona to komentariše ovako:

- Ne gledam na to tako, imamo dva restorana... Imam dva stana, i stan i kuću u Sarajevu. Nešto smo nasledili nešto zaradili, nemam poroka, pored krpica volim da imam i lepu kuću. To je bilo davno kada sam bila opljačkana, nema nijednog pevača koji nije opljačkan, slikala sam to i posle. Gledaoci su tražili da vide, to je njima interesantno, snimili su.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Branka Sovrlić o mužu

- Rođena sam u Mostaru, moj tata je vojno lice bio, posle desete godine sam se preselila u Skoplje. Trenirala sam džudo, mama me gldala sa prozora jer mi je bio preko puta. Bila sam čak prvakinja Srbije u džudou. Puno sam mladolika zbog sporta - kaže Branka i otkriva koliko joj je teško što se nije ostvarila u ulozi majke:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Branka Sovrlić o deci

- Malo su novinari preuveličali, takva je sudbina, nemam svoju decu, ali imam decu mog brata. Oni su kao moji, oni već imaju unučiće. Oni mene zovu tetka, jer sam ja njima lepa, ne zovu me ni nana ni baba, već tetka. Obožavam ih i kad god idem negde na put, njima moram nešto kupiti. Uvek volim da usrećim drage ljude - zaključila je Branka Sovrlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading