TRIPLA KRUNA: Lola Radivojević niže uspehe i hita ka vrhu WTA liste!

Autor:

Sport

29.05.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni rezultati mlade srpske teniserke.

TRIPLA KRUNA: Lola Radivojević niže uspehe i hita ka vrhu WTA liste!

Foto: TSS

Dve nedelje, tri profesionalne titule. Mlada Bili Džin King kup reprezentativka Srbije, 17 - godišnja Lola Radivojević obeležila je profesionalna takmičenja nagradnog fonda 15000 dolara koji su u protekle dve nedelje održani u grčkom Heraklionu.

Nakon prošlonedeljne duple krune kada je osvojila profi prvence u singlu i dublu, Radivojevićeva je blistala i ove nedelje osvojivši drugu singl titulu. U novom finalu za novi šampionski trofej Lola je pregazila predstavnicu Grčke Dimitru Pavlou 6:0, 6:2.

Foto: TSS

Lola Radivojević

 

Radivojevićeva odlazi iz Grčke bez izgubljenog meča i bez izgubljenog seta u protekloj nedelji u kojoj je iskovala drugi singl profi trofej u karijeri. Kada se upišu bodovi osvojeni na oba takmičenja u Grčkoj Lola će zauzeti oko 800. mesta na WTA listi, trenutno je 1159. na svetu.

Foto: TSS

Lola Radivojević sa peharom turnira u Heraklionu

 

Pre odlaska u Grčku, Radivojevićeva je odigrala i četvrtfinale profi turnira u Osijeku nagradnog fonda 25.000 dolara gde je iz kvalifikacija stigla među osam najboljih zabeleživši pet pobeda.

Bljesak mlade i velike nade srpskog tenisa na profi sceni Lole Radivojević u protekle tri nedelje raduje i obećava velika dela srpske teniserke u budućnosti.

Foto: TSS

Lola Radivojević

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading