NA NJIMA ĆE SRPSKI TENIS BAZIRATI SVOJU BUDUĆNOST: Njih dvoje su postali nacionalni šampioni u konkurenciji do 14 godina! (FOTO)

Autor:

Sport

28.05.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenima TK Zlatibor Springs održano je Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji devojčica i dečaka do 14 godina iz kalendara Teniskog saveza Srbije.

NA NJIMA ĆE SRPSKI TENIS BAZIRATI SVOJU BUDUĆNOST: Njih dvoje su postali nacionalni šampioni u konkurenciji do 14 godina! (FOTO)

Foto: TSS

Naslov šampiona kod devojčica ponela je Anastasija Cvetković koja je u finalu savladala Lanu Virc sa maksimalnih 2:0 (6:1, 6:3). U polufinalu Anastasija je pobedila Galu Ivanović rezultatom 2:1 (4:6, 6:2, 6:3), dok je Lana bila bolja od Teodore Vlajić u dva seta 6:1, 6:2.

Kod dečaka šampionski pehar osvojio je Marko Dragović pobedivši u finalu Vanju Nikolića prepustivši mu svega tri gema 6:1, 6:2. U polufinalu Marko je savladao Danila Gruića 6:3, 6:3, dok je Vanja bio bolji od Mihaila Topića sa maksimalnih 6:0, 6:1.

Republika

Foto: TSS

Najbolji mladi teniseri Srbije

 

U konkurenciji ženskih dublova na pobedničko postolje stale su Anastasija Cvetković i Teodora Vlajić pobedivši u finalu par Ena Ilić - Helena Vlajić 6:3, 6:0. Polufinala:

Cvetković, Vlajić - Anđela Đorđević, Anastasija Čolović 6:1, 6:1, Ilić, Vlajić - Dragica Stevanović, Ana Jurišić 6:1, 6:2.

Titulu prvaka Srbije u muškom dublu u konkruenciji do 14 godina osvojili su Marko Dragović i Marko Šavija. Oni su u finalu savladali par Aleksa Mirković - Uroš Živković 6:2, 7:5.

Polufinala: Dragović, Šavija - Miloš Skorić, Danilo Gruić 6:4, 6:0, Mirković, Živković - Mihailo Topić, Vanja Nikolić 7:5, 6:7(3), 10:8, stoji na zvaničnom portalu Teniskog saveza Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading