Jedva čeka da istrči na teren: Povratak Serene Vilijams na Vimbldonu, EUFORIJA u Londonu!

Autor:

Sport

26.06.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka se oglasila uoči trećeg Grend slema sezone, uzbuđena je što će se ponovo okušati na londonskoj travi.

Jedva čeka da istrči na teren: Povratak Serene Vilijams na Vimbldonu, EUFORIJA u Londonu!

Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams na Vimbldonu

Amerikanka Serena Vilijams pokušaće da dođe do svoje 24. Grend slem titule na Vimbldonu, a trofejna igračica iznela je svoja očekivanja uoči Grend slema na londonskoj travi.

Sjajan je osećaj opet biti na Vimbldonu. Gotovo da je nestvaran osećaj. Pitala sam se, jesam li stvarno to uradila? Lepo je biti ovde. Prošlo je dosta vremena. Nisam se povukla, samo mi je trebalo vremena da sve zaceli, fizički i mentalno. Nisam imala plan, da budem iskrena. Jednostavno nisam znala kada ću se vratiti i kako će to izgledati - navela je američka teniserka, koja ipak nije mogla da prognozira svoje domete u britanskoj prestonici.

 

 

- Momci, znate moj odgovor. Ne znam. Imam velike ciljeve, ali opet, ne znam... Videćemo šta će biti. Ne bih da odgovorim na to pitanje - reči su Serene Vilijams.

Ona nije uspela da osvoji Grend slem titulu još od Melburna 2017. godine, a protivnica u prvom kolu biće joj 113. igračica na svetu, Harmoni Tan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading