Stolica naciljao novo pojačanje: Partizan želi bivšeg igrača Crvene zvezde!

Autor:

Sport

26.06.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivac na meti vicešampiona Srbije.

Stolica naciljao novo pojačanje: Partizan želi bivšeg igrača Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Pre dve i po nedelje je Ilija Stolica seo na klupu Partizana i od tada traje rekonstrukcija Parnog valjka.

Novi strateg crno-belih se prvenstveno zahvalio velikom broju igrača (Lazar Marković, Miloš Jojić, Nemanja Miletić, Aleksandar Miljković, Ivan Obradović, Milan Smiljanić, Rajko Brežančić i Lazar Pavlović) koji su momentalno otišli iz kluba, a potom je počeo da traži pojačanja.

Prvo se u Humsku vratio Zlatan Šehović, a za njim su stigli Aleksandar Filipović i Patrik Andrade. Ipak, to je samo početak, pošto se Stolica ne zaustavlja.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije je sada naciljao novo pojačanje, a kako prenosi "MaxBet sport" u pitanju je Miloš Pantović iz Voždovca.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Pantović i Aleksandar Dragović u duelu

U pitanju je 19-godišnji krilni fudbaler koji je ponikao u Crvenoj zvezdi za čiji prvi tim je odigrao samo jednu utakmicu, u Kupu Srbije protiv Trepče u sezoni 2019/20, a u narednoj je bio na pozajmici u Voždovcu čiji je igrač zvanično postao pre 12 meseci.

Prošle sezone je za Zmajeve u svim takmičenjima odigrao 36 utakmica, a upisao je po šest golova i asistencija.

Pantović ugovor sa Voždovcem ima još godinu i po dana, a po specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" se njegova vrednost procenjuje na 400.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading