ZVEZDA GRADI SVOJ ZEMUNELO: Terzić najavio izgradnju najmodernijeg trening centra u ovom delu Evrope

Autor:

Sport

26.06.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz ljutice Bogdana investiraće 65 miliona evra u rekonstrukciju “Marakane”, a pokrenut je I projekat kupovine zemljišta u Surčinu na kome će biti napravljeno devet terena, uz najsavremenije uslove za rad, otkrio je prvi operativac crveno-belih.

ZVEZDA GRADI SVOJ ZEMUNELO: Terzić najavio izgradnju najmodernijeg trening centra u ovom delu Evrope

Foto: FK Crvena zvezda

Ovako bi trebalo da izgleda rekonstruisana "Marakana"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će aktuelni prvak Srbije uložiti 65 miliona evra u rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić", ali to nije sve. Naš najtrofejniji klub krenuo je u projekat kupovine 25 hektara zemljišta u Surčinu, u blizini Aerodroma "Nikola Tesla" na kome će biti izgrađen najmoderniji trening centar u ovom delu Evrope.

- Što se tiče infrastrukture, mogu da kažem da su uslovi za rad naših igrača i komfor naših gledalaca na visokom nivou, ali nastavićemo da ulažemo. Znate svi da smo pre tri godine raspisali konkurs za najbolje rešenje, sa i bez atletske staze, za rekonstrukciju stadiona. Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona evra. Imamo na vidiku rešenje kako da realizujemo sve to. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope - objasnio je Terzić.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Zvezda ima velike planove - Zvezdan Terzić

Trening centar će imati devet terena, a realizacija tog projekta je već započeta. Na taj način, crveno-beli bi "pretekli" Partizan sa aspekta kvaliteta uslova za rad i razvoj mlađih kategorija, a crno-beli već tradicionalno crpe veliku korist od popularnog "Zemunela".

Podsetimo, Zvezda je ranije raspisala konkurs za rekonstrukciju "Marakane", a usvojeno je rešenje italijanske državne kompanije. Radovi bi trebali da budu obavljeni fazno, kako bi se stadion neometano koristio, što je način na koji je Real Madrid renovirao svoj dom - kultni "Santijago Bernabeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading