DELIJE GA NESTRPLJIVO ČEKAJU! Terzić OTKRIO: Zvezda dovela BOMBASTIČNO pojačanje iz Premijer lige na NAGOVOR bivšeg trenera!

Autor:

Sport

02.06.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest na Marakani nakon odbranjene "duple krune".

DELIJE GA NESTRPLJIVO ČEKAJU! Terzić OTKRIO: Zvezda dovela BOMBASTIČNO pojačanje iz Premijer lige na NAGOVOR bivšeg trenera!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oduševio je Delije opisom Kingsa Kangve, prvom akvizicijom prvaka Srbije uučo otvaranja letnje pijace.

Vezni fudbaler Arsenala Iz Tule dogovorio se sa crveno-belima na preporuku bivšeg trenera našeg najtrofejnijeg kluba Miodraga Grofa Božovića, koji je Afrikanca okarakterisao kao univerzalca sposobnog da igra na više pozicija na sredini terena.

- Može da igra na poziciji “osmice”, “šestice” i “desetke”. Grof Božović mi je rekao da ga uzmemo što pre, da ga neko drugi ne pokupi od velikih klubova iz Rusije. Bio je najbolji fudbaler Arsenala u prošloj sezoni, standardan je reprezentativac Zambije. Ubrzaće igru Crvene zvezde značajno - naveo je funkcioner Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Grof nahvalio Kangvu - Terzić zadovoljan sklopljenim poslom

Podsetimo da je Kangva ima odličnu sezonu iza sebe, pošto je u okviru ruske Premijer lige odigrao 19 utakmica, postigao je četiri gola i upisao pet asistencija. Sada će srpskom velikanu pokušati da pomogne u borbi za novi plasman u Ligu šampiona...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran Đurđević

02.06.2022 11:16

Kako daje izjave kada je bolestan. Ej državo ej !!!!