TERZIĆ BACIO ZVEZDAŠE U TRANS: Bićemo jači nego ikad! Vreme je za ISKORAK u Evropi!

Autor:

Sport

25.05.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Navijači šampiona Srbije ne moraju da brinu posle ovih reči.

TERZIĆ BACIO ZVEZDAŠE U TRANS: Bićemo jači nego ikad! Vreme je za ISKORAK u Evropi!

Foto: Foto: V.P

Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je izuzetno ponosan zbog produžetka ugovora sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

Izuzetno smo zadovoljni što smo danas potpisali novi, trogodišnji ugovor sa Dejanom Stankovićem, jer je to potvrda sveukupno dobrog rada. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s njim i to je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora. Osvajanjem šampionske titule ostvarili smo naše zacrtane ciljeve, a sezona je bila izuzetno teška, jer smo jurili prvo mesto posle nekoliko godina u kojima smo dominirali. Zvezda je i ove sezone pokazala svoju snagu i to da je niko ne sme otpisivati. Verovao sam u Zvezdu, igrače i trenera. Na minus pet sam rekao da ćemo biti šampioni i da ako ne budemo - odlazim iz kluba. Bila je to hrabra odluka, ali sam verovao. Želeo sam na taj način da motivišem i pokrenem sve strukture unutar kluba. Mislim da je Zvezda zaslužila da bude šampion. Ne samo ove sezone, već i sledeće i one tamo. Uradićemo sve da ovom nizu ne bude kraja - izjavio je Terzić za klupski sajt.

Najavio je Terzić i to da je Crvena zvezda spremna da napravi dodatni iskorak u sezoni koja sledi.

- Svesni smo da je publika Crvene zvezde izuzetno zahtevna i da se ne živi od stare slave. Pred nama su novi ciljevi, zadaci i planovi. Startujemo od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i učinićemo sve da ove godine igramo najelitnije evropsko takmičenje. Nijedan igrač nije na prodaju. Pojačaćemo se maksimalno, mnogo bolje nego do sada, jer smo rešili da napravimo novi iskorak u istoriji Crvene zvezde. Bićemo jači nego ikad - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading