STANKOVIĆ: Igrači su umorni, ali imaju ludog trenera!

Autor:

Sport

25.05.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ne bira momenat da li su umoran, tako će biti i sutra. Da, sezona je bila teška, na momente smo bili saterani uza zid, nismo smeli da izgubimo nijednu utakmicu, ali sve smo izdržali junački, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči finala Kupa protiv Partizana.

STANKOVIĆ: Igrači su umorni, ali imaju ludog trenera!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvebe zvezDe dočekaće u četvrtak sa početkom od 1 časova Partizan u finalu Kupa Srbije.

- Da, umorni su, razumljivo, ali imaju problem što imaju "ludog trenera" koji ne žele da odustane". Slavlje posle titule je prošlo i sada se okrećemo derbiju. Igrali smo tri ove sezone, detalji odlučuju, nadam se da će tako biti i sutra - izjavio je Dejan Stanković na konferenciji za medije.


- Iz ove sezone ostvarili smo cilj, titula, grupna faza u Evropi, a ovo finale može da bude kao "jagoda na torti Biće neizvesno, ali opet ću citirari Murinja da su finala za pobediti, a ne za igrati - istakao je Stanković i otkrio da su svi igrači spremni, osim Kristijana Pičinija.

Zvezda brani trofej osvojen prošle godine na penale, takođe protiv Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading