Ma, kakva povreda: Samo 24 časa uoči Vimbldona, Nadal poslao poruku koja je podigla Španiju NA NOGE!

Autor:

Sport

26.06.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac stavio tačku, oseća se spremnim za treći Grend slem sezone.

Ma, kakva povreda: Samo 24 časa uoči Vimbldona, Nadal poslao poruku koja je podigla Španiju NA NOGE!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da je spreman za nastup na Vimbldonu, kako kaže, "čim se nalazi u Londonu".

- Očigledno je, čim sam ovde, znači da su stvari bolje. Da nije tako, ne bih sada ni bio ovde. Srećan sam kako sve ide, kako se stvari razvijaju. Ne mogu da budem maksimalno srećan jer ne znam šta sve može da se dogodi. Mogu samo da pričam o tome kako se sada osećam, barem što se tiče protekle dve nedelje - reči su Nadala, koji je potom dodao:

Ima nekoliko stvari koje su vrlo važne za mene. Pre svega, mogu normalno da hodam većinu dana, gotovo svaki dan. To je glavna stvar. Kada se probudim, ne osećam taj bol koji sam imao u poslednjih godinu i po dana, tako da sam srećan zbog toga. Diuga stvar, što se tiče treninga, u celini je sve bolje. U poslednje dve nedelje nisam imao nijedan od tih užasnih dana da ne mogu da hodam.

Ipak, Rafa nije mogao da iznese garancije da će sve biti u redu u budućnosti, s obzirom na složenu zdravstvenu situaciju sa kojom se suočava.

Ne mogu da vam kažem da li će taj povoljan momenat trajati nedelju, dva ili tri meseca. Tretman koji sam uradio nije otklonio moju povredu, niti je poboljšao, ali je nestalo tog bola. To je bio glavni cilj - naveo je vlasnik 22 Grend slem titule.

Podsetimo, Nadal će pokušati da stigne do tzv. kalendarskog slema, pošto je već trijumfovao na Australijan openu i Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading