KRAJ SPEKULACIJAMA: Nadalov trener OTKRIO SVE o Rafinoj povredi pred Vimbldon!

Autor:

Sport

25.06.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada više nema dileme, kraj strepnjama Španaca.

KRAJ SPEKULACIJAMA: Nadalov trener OTKRIO SVE o Rafinoj povredi pred Vimbldon!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal spreman je za nastup na Vimbldonu, otkrio je jedan od članova njegovog stručnog štaba Mark Lopez.

Pirineji su strepeli zbog Rafinih problema sa stopalom, ali je stručnjak otkrio da je povreda uspešno zalečena.

- Imate dobre i loše dane. Ova travnata podloga ne prašta, sve se dešava veoma brzo. Treniramo sa igračima koji serviraju veoma dobro. U ovom momentu sve je pozitivno. Što se tiče problema sa stopalom, što je nešto što je uvek bilo najzabrinjavajuće, sve je u redu - rekao je Lopez.

On je dodao da se "bik sa Majorke" polako prilagođava na londonsku travu, gde nije igrao pune tri godine.

- Moramo da se prilagođavamo postepeno, u sredu smo videli dobar meč sa Vavrinkom u Hurlingemu, sada se spremamo za utorak i prvi meč na Vimbldonu. Iz svega se mogu izvoditi zaključci, ali na kraju svega, ovo je samo trening. Bitno je da se svakog dana osećate komforno na podlozi na kojoj se malo igra u toku godine. Rafa ovde nije igrao tri godine. Svaki trening se računa, čak i kad se ne osećate dobro jer vam to pomaže da korigujete stvari na sledećem - naveo je Lopez.

 

 

Podsetimo, Nadaj je već osvojio Australijan open i Rolan Garos u tekućoj sezoni, pa će do kraja takmičarske godine pokušati da stigne do tzv. "kalendarskog slema".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading