Sani Trik Fx OPLEO po kolegama, pa otkrio ISTINU O ŽESTOKIM MOMCIMA: Vodite računa šta ćete da kažete jer imamo LEĐA, mi se ne volimo, MRZIMO SE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.06.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sani I Natalija na devedesetim, progovorili o kolegama!

Sani Trik Fx OPLEO po kolegama, pa otkrio ISTINU O ŽESTOKIM MOMCIMA: Vodite računa šta ćete da kažete jer imamo LEĐA, mi se ne volimo, MRZIMO SE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Sinoć je bilo veče devedesetih, mnogi popularni muzičari i denseri iz tog perioda su se pojavili na sajmu, a među njima i grupa Trik Fx, Natlija i Sani koji su došli da pruže podršku kolegama, jer kako oni kažu njih svi mešaju, oni spadaju u dvehiljadite, ali su zbog plesnih grupa koje su držali ćesto pomešani sa devedesetim.

- Sad su devedesete, vodite računa šta ćete da kažete jer imamo leđa, tako je bilo, ali mi nismo devedesete u smislu pevačke grupe, igrali smo dosta sa svim našim kolegama, mi smo dvehiljadite i podrška smo svim našim kolegama, ne zato jer mi volimo njih i oni vole nas, mi se mrzimo, šalim se naravno- našalio se Sani, a onda je Natalija pojasnila situaciju:

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija i Sani Trik Fx

 

- Mi smo došli da budemo podrška našim kolegama, organizatori su želeli da mi budemo večeras ovde, mi smo dvehiljadite i da ćemo se družiti 30., ovde smo da pružimo našim kolegama podršku, zato što svi misle da su naši hitovi devedesetih ustvari to su hitovi dvehiljaditih, ali pošto smo plesali, držali plesne grupe, ljudi nas vezuju za devedesete.

- Ono što mene raduje bez obzira da li su dvehiljdadite ili devedesete da su to pesme koje se slušaju i dan danas, naša pesma "Čiko čiko" iz 2002. godine već 20 godina traje, a naravno da obožavam svoje kolege i na nastupima pevamo devedesete, jedan blok koji traje pola sata i to je jako dobro. Napravićemo ovde večeras odlično žurku, videćete kako to izgled,  a onda su se osvrnuli na period žestokih momaka i da li su nastupali za njih

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija i Sani Trik Fx

 

- Uvek je bilo žestokih momaka, ali to što su oni žestoki, to su najveći kavaljeri koji su bili ikada na sceni sa nama, nikada nam dlaka nije falila sa glave, uvek smo bili ispoštovani maksmilano, nikada nas nisu nešto uvredili, mi nikada nismo imali problema sa tim ljudima, a i jako su voleli našu muziku, što je nama jako drago

Šta su još rekli Natalija i Sani pogledajte u videu na početku intervjua

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading