Slika ćerke Harisa i Meline Džinović EKSPLODIRALA na društvenim mrežama: Pogledajte Đinine GRUDI u krupnom KADRU, USIJALE se mreže zbog VRELOG prizora! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović napravila potres na društvenim mrežama!

Slika ćerke Harisa i Meline Džinović EKSPLODIRALA na društvenim mrežama: Pogledajte Đinine GRUDI u krupnom KADRU, USIJALE se mreže zbog VRELOG prizora! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Đina Džinović, ćerka Harisa i dizajnerke Meline odlučila je da pokaže svoje malo provokativnije izdanje, te je time raspalila maštu muškom polu.

Naime, Đina Đinović je pozirala na konju, gde očigledno na hipodromu ide na časove jahanja, i tom prilikom istakla bujni dekolte koji je bio u krupnom kadru.

Komentari ispod fotografije su odmah krenuli da se nižu, te su Đinu odmah krenuli da hvale, a prizor mlađane ćerke je doveo muški pol do usijanja.

"Divna", "Kako lepo izgledaš", "Prava devojka", samo su neki od komentara ispod fotografije Đine Džinović.

 

Podsetimo, Đina Džinović otkako je počela da se pojavljuje u javnosti, svako malo izlazi u medijima, mnogo puta se desilo da otkriva porodične tajne majke i oca Meline i Harisa, a veliku prašinu je digla pričom o prevari njenog dečka.

Sa druge strane njeni tiktokovi su jako viralni među omladinom, gde pokazuje kakav život vodi, te se hvali bogatsvom koje poseduju njeni roditelji, kao unutrašnjosću porodičnog doma, dok je neki kude, drugima je idol, te presudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading