MRTVOG PASTORKA (5) NOSIO U CEGERU! Potresna ispovest bake Nine, Isplivali i jezivi detalji o MAJCI!

Autor:

Svet

24.06.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je više uznemirujućih činjenica o ubistvu koje je zgrozilo Rusiju

MRTVOG PASTORKA (5) NOSIO U CEGERU! Potresna ispovest bake Nine, Isplivali i jezivi detalji o MAJCI!

Foto: printscreen/youtubee/Zenger

Telo dečaka (5) iz ruskog Krasnodara, čiji je nestanak prijavljen 10. juna, pronađeno je zakopano dva dana kasnije kraj obale reke Kuban, a zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je njegov očuh Sergej Bugorkov, prenosi kp.ru.

U proteklih nekoliko dana počelo je da odmotava klupko gnusnog zločina i na videlo su isplivali izuzetno uznemirujući detalji. Pre svega, kako piše Komsomolskaja pravda, majka Alena Maslanjikova (31) glumila je pred policijom da je mališan nestao na roštilju koji su organizovali na reci. Celo veselje u prirodi bilo je farsa, a dečak je ubijen dva dana ranije.

Onda je javnost saznala da je majka dvoje dece više puta bila optužena za prostituciju, dok je prema rečima dečakove babe Anželike Vasilevne, "menjala muškarce kao rukavice". Starija žena je još pre godinu dana policiji prijavila razvrat svoje ćerke, ali da joj je sud ipak dodelio starateljstvo nad mališanom i njegovom 11-godišnjom sestrom (njihova prava imena nisu objavljena).

Deca su jecala kada su ih dali njoj. Ovo mi je kasnije napisao inspektor policije. A nisu me čak ni pozvali na to zasedanje suda – izjavila je uplakana Anželika za Komsomolskaju pravdu.

Nakon što se vratio majci i očuhu, dečak se često žalio da ga tuku. Međutim, deca su, kako navodi Anželika, Aleni bila garancija da će mesečno dobijati 10.000 rubalja (oko 20.600 dinara) po detetu od države u vidu socijalnih davanja zbog pandemije. Alena je zato, prema njenoj majci, "tolerisala njihovo prisustvo".

Još jedan stravičan detalj obelodanjen je kada je policija objavila kadar iz snimka sigurnosne kamere zgrade u kojoj je par živeo.

Na njemu se vidi kako Bugorkov sa šarenim cegerom izlazi napolje na dan ubistva. Unutra je bilo telo dečaka koje je odneo na vrata njegovih i Aleninih prijatelja, traživši od njih da im pomognu u prikrivanju zločina.

Alena i Sergej se druže sa jednom mladom porodicom, pa su posle tragedije u kuću ovog para došli baš sa tom kockastom torbom u kojoj je ležao već mrtvi dečak. Čak su ga otvorili i pokazali im da je dete unutra! – rekla je za Komsomolskaju pravdu prababa dečaka Nina.

Republika

Foto: printscreen/youtubee/Zenger

Hapšenje

Očigledno, hteli su da ih zamole za pomoć, bilo da sakriju telo, ili nešto drugo. Ovo je nešto neshvatljivo za moj um, ne mogu to ni da zamislim – dodala je ona.

Prema rečima žene, porodica, kojoj su roditelji došli u neočekivanu posetu, odlučno je odbila da pomogne i izbacili su ih napolje. Nije poznato da li su to prijavili policiji jer nema zvanične potvrde.

Nina kaže da se dečakova baba Anželika najviše potresla oko njegovog nestanka i da je pila lekove, zvala bolnice i mrtvačnice, dok se majka nije preterano potresla kada joj je došla u posetu.

Sve je ravnodušno pogledala, ali zaista ništa nije učinila da ga nađe. Nije ni plakala, nije je bilo briga… – priseća se ona.

Očuh deteta je sada u pritvoru. Uhapšen je zbog sumnje da je ubio dečaka, što je i priznao na saslušanju. U međuvremenu majka, koja je lažno prijavila nestanak i glumila potragu, još uvek nije optužena za saučesništvo. Ona, kako prenose mediji, nije došla ni da se oprosti od sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading