Ćerka Harisa Džinovića u SUZAMA, srce joj slomljeno na pola: Usledio RASTANAK od Andreja, hitno se oglasila i priznala sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đini Džinović srce slomljeno na pola!

Ćerka Harisa Džinovića u SUZAMA, srce joj slomljeno na pola: Usledio RASTANAK od Andreja, hitno se oglasila i priznala sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović već je dovoljno popularna na društvenim mrežama, a sada je sve rastužila fotografijom, na kojoj je u vidno razdražljivom i plačnom stanju. Naime, poznato je da je Đina u vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem, sa kojim svakodnevno provodi vreme. 

 

 

Međutim, izgleda da je došlo do njihovog rastanka, ali samo na određeno, budući da je on verovatno otišao na pripreme za utakmicu. Tim povodom Đina je objavila stori na kom je vidno uplakana i obavestila svoje pratioce da se rastala sa Andrejem. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Intagram selfi

 

- Ne viđam ga do 8. - napisala je Đina, uz emotikon slomljenog srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Intagram

 

Podsetimo, Haris je nedavno za medije prokomentarisao i ćerkino provokativno fotografisanje na društvenim mrežama. On je istakao da mu je bitno da su ćerkine fotografije u granicama pristojnosti, te da je u tome podržava.

- Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - rekao je Haris za Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading