Muž Vere Matović imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica otkrila JEZIVE detalje!

Autor:

Zabava

27.05.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vera Matović ispričala je detalje stravične nesreće koju je njen suprug doživeo.

Muž Vere Matović imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica otkrila JEZIVE detalje!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Vera Matović bila je gost u emisiji ''Premijera'' gde je otkrila da joj je suprug imao saobraćajnu nesreću koju je ona teško podnela. Naime, on je automobilom upao u vodu, a ona je ispričala šta se dogodilo.

ST/D. KADIĆ

Vera Matović sa suprugom

– Kako je upao u u vodu, počeo je da potanja, imao ja fijata. Tu je brana bila puna vode, a on je nekako izašao, jer je nogom nekako razbio šoferšajbnu – kaže pevačica i dodaje da joj je suprug najveća podrška u životu:

printscreen/RTVPink

Vera Matović u Premijeri

– Nisam ja verovala da ću se udati za njega, ali kroz to druženje mi se svideo. On je moj najveći životni oslonac, nema drugog. Ja sam u trećem mesecu trudnoće otišla u Australiju. Kada si sa osobom koju voliš, ništa nije teško. Plašili smo se za decu, morala sam da idem da radim po Nemačkoj za vreme bombardovanja. Rekla sam ”Kupi decu i slike i u Čačak”, kad i tamo isto. Tada je on prekinuo da ne ide sa mnom, bilo mi je jako teško kad smo bili razdvojeni – priča Vera i dodaje da su deca najviše patila:

printscreen/RTVPink

Vera Matović o deci

– Deca su patila, sin mi je rekao ”Jao mama bar nam ostavi tatu”. Tražili su me ljudi, morala sam da nastupam. Sin je imao samo 27 dana kada sam sa njim krenula na put. Nije bilo lako – zaključila je.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading