Đina Džinović više ne može da SAKRIJE STOMAK: Harisova ćerka priznala sve, nakon RASTANKA sa dečkom, usledio ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović šokirala je novim statusom!

Đina Džinović više ne može da SAKRIJE STOMAK: Harisova ćerka priznala sve, nakon RASTANKA sa dečkom, usledio ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović na Instagram profilu mnoge je zaintrigirala je njenim novim storijem. Naime, Đina je u vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem, sa kojim se rastala, jer je on otišao na pripreme, pa će određeni vremenski period biti odvojeni. 

 

 

Međutim, Đina je prošle noći izašla u jedan prestonički splav, gde se provodila sa prijateljima, a u jednom trenutku je objavila stori koji je pokrenuo lavinu komentara.

 

 

- Ne mogu više uvlačim stomak ko me vidi od ovog momenta - to nisam ja - napisala je Đina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram

- Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - rekao je Haris za Avaz o ćerkinim fotogorafijama. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading