UDAJE SE SANDRA AFRIKA? Pevačica JAVNO ZAPROŠENA, staje na ludi kamen sa NJIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika javno zaprošena, svi očekuju njen odgovor!

UDAJE SE SANDRA AFRIKA? Pevačica JAVNO ZAPROŠENA, staje na ludi kamen sa NJIM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od naših najatraktivnijih na našoj estradi, a tu titulu svakodnevno opravdava smelim stajlinzima, koje deli sa svojim pratiocima na Instagram profilu. 

 

 

Preplanula i tip-top sređena, pevačica je napravila selfi u ogledalu, a duboki izrez na uskoj haljini zapalio je društvene mreže.

 

 

Pored stotine komentara u kojima joj poručuju da nikada nije izgledala bolje, bilo je i onih koji su joj ponudili brak.

 

 

- Kakva g*za, udaj se za mene - napisao je jedan od korisnika.

Podsetimo, nedavno su se pojavile fotografije Afrike sa bivšim dečkom i fudbalerom Vladimirom Volkovim, pa su mnogi pomislili da je među njima došlo do pomirenja. Iako se pevačica još uvek nije oglašavala na tu temu, njihove fotografije srušile su internet, budući da su se provodili do ranih jutarnjih sati u kafani. 

 

Sandra Afrika bila je u vezi sa Vladimirom pre nekoliko godina, o čemu su domaći mediji brujali nedeljama, a onda je došlo do naglog prekida i raskida. Sandra nije u medijima pričala o bivšem dečku, što ne znači da ne može sa njim da se provodi uz domaći hitove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading