Jedna slika je zapalila Instagram: Objava koja se dugo čekala! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi svi voleli da vide.

Jedna slika je zapalila Instagram: Objava koja se dugo čekala! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Američka teniserka Serena Vilijams najavila je danas da bi mogla da igra na trećem grend slem turniru sezone Vimbldonu, prenosi Bi-Bi-Si.

Serena Vilijams, koja je u karijeri osvojila 23 grend slem titule, nije igrala godinu dana pošto je 2021. morala da preda meč prvog kola Vimbldona zbog povrede noge. Ona se trenutno nalazi na 1.208. mestu WTA liste.

Vilijamsova je na društvenim mrežama objavila fotografiju belih patika na travi, uz oznake Vimbldona i poruku: "SW i SW19. To je sastanak. 2022, vidimo se tamo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams na jednom od Vimbldona

Vimbldon će biti održan od 27. juna do 10. jula. Legendarna američka teniserka je u objavi označila i WTA turnir u Istbornu, koji pocinje nedelju dana pre Vimbldona.


Serena Vilijams (40) je u karijeri osvojila 73 titule. Ona je osvojila sedam trofeja na Vimbldonu, a poslednji 2016. godine.



Britanski mediji ističu da bi američka teniserka mogla da učestvuje na trećem grend slem turniru sezone zahvaljujući zaštićenom renkingu za igrače koji su bili duže van terena zbog povrede. Međutim, Vilijamsova nije podnela ovaj zahtev, pa će joj za učešće na Vimbldonu biti potrebna specijalna pozivnica organizatora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading