Hrvat na kolenima: Filip Krajinović slistio Čilića i zakazao prvo finale na travi!

Autor:

Sport

18.06.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser dominira Ostrvom.

Hrvat na kolenima: Filip Krajinović slistio Čilića i zakazao prvo finale na travi!

Foto: Tanjug/AP

Trenutno se nalazi na 48. poziciji ATP liste, ali to ga nije sprečilo da sa terena u Kvinsu počisti hrvatskog tenisera Marina Čilića koji je trideset mesta bolje plasiran.

Filip Krajinović - Marin Čilić 2:0 (6:3, 6:3)

U prvom setu oba tenisera su bez problema uspevala da odbrane svoje servise, ali je u petom gemu Filip Krajinović bez izgubljenog poena oduzeo servis 17. igraču na ATP listi, a konačni udarac usledio je u devetom gemu. Nakon velike borbe brejkom stigao do prvog seta.

 

 

Pokušao je Marin Čilić da se revanšira srpskom teniseru na startu drugog seta, ali je Krajinović siguenom igrom uspeva da odbrani svoj servis i da u četvrtom gemu ovog seta napravi brejk kojim je i definitivno prelomio pitanje pobednika.

Do kraja i jedan i drugi teniser su uspevali da odbrane svoje servis, ali je jedan brejk bio više nego dovoljan Filipu Krajinoviću za veliko slavlje i plasman u finale gde ga u nedelju 19. juna čeka Italijan Mateo Beretini koji je u drugom polufinalnom susretu savladao Holanđanina Van De Zanšulpa identičnom rezultatom 2:0 u setovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Banaćan

19.06.2022 11:07

Bravo dečkonja.