Velika pobeda srpskog tenisera: Filip Krajinović se nakon preokreta plasirao u polufinale turnira u Kvinsu!

Autor:

Sport

17.06.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti stižu iz Londona.

Velika pobeda srpskog tenisera: Filip Krajinović se nakon preokreta plasirao u polufinale turnira u Kvinsu!

Foto: Tanjug/AP

Tridesetogodišnji srpski teniser, Filip Krajinović savladao je u četvrtfinalu turnira u Kvinsu domaćeg tenisera Rajana Penistona i plasirao se u samu završnicu turnira koji se igra na londonskoj travi.

Rajan Peniston - Filip Krajinović 1:2 (6:4, 3:6, 3:6)

Tokom prvog seta oba tenisera su uspevala da odbrane svoj servis i takav odnos snaga trajao je do devetog gema kada je Peniston iskoristio drugu brejk loptu.

U nastavku meča, srtpski teniser koji trenutno zauzima 48. poziciju na ATP listi, zaigrao je znatno bolje pa je u drugom setu stigao do brejka u šestom gemu nakon velike borbe. Do kraja seta, Filip Krajinović je rutinski stigao do trijumfa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović tokom četvrtfinalnog meča na ATP turniru u Kvinsu

 

Velika borba viđena je u trećem, odlučujućem setu. U petom gemu naš teniser stiže do brejka, ali Britanac već u narednom uzvraća, da bi veliku psihološku prednost Krajinović stekao nakon sedmog gema trećeg seta i drugog brejka u nizu. Nošen ostvarenim rezultatom, srpski teniser je brejkom okončao set i meč, obezbedivši plasman u polufinale.

 

 

U polufinalu Filip Krajinović će se sastati sa pobendikom meča u kojem se sastaju  hrvatski teniser Marin Čilić i Finac Emil Rusuvuori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading