Počistio ga sa terena: Dušan Lajović savladao Slovaka i plasirao se u polufinale Čelendžera u Parmi!

Autor:

Sport

17.06.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi uspeh srpskog tenisera.

Počistio ga sa terena: Dušan Lajović savladao Slovaka i plasirao se u polufinale Čelendžera u Parmi!

Foto: Tanjug/AP

U četvrtfinalnom duelu Čelendžera u italijanskoj Parmi, Dušan Lajović je nakon dva odigrana seta i svega šest prepuštenih gemova obezbedio plasman u polufinale.

Jozef Kovalik - Dušan Lajović 0:2 (4:6, 2:6)

Tokom uvodnih gemova prvog seta oba tenisera su bez većih problema uspevala da odbrane svoj servis. Jedino je u sedmom gemu viđena velika borba. Imao je srpski teniser i tri brejk lopte, ali niti jednu nije uspeo da iskoristi.

Ono što je propustio u tom, Dušan Lajović je iskoristio već na naredni servis slovačkog tenisera. Napravio je brejk, a zatim uspešnim svojim servisom stigao i do prvog seta u meču.

 

 

U drugom setu dileme nije bilo. Trenutno 69. igrač na svetskoj ATP listi napravio je dva brza brejka i pitanje pobednika se više nije dovodilo u pitanje.

Tridesetjednogodišnji srpski teniser u borbi za veliko finale sastaće se sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, a ovaj dvoboj zakazan je za subotu 18. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading