VELIKA VEST ZA ŠPANCE! Iz prve ruke: Otkriveno da li će Nadal IGRATI na Vimbldonu?!

Autor:

Sport

11.06.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se činilo da su šanse minimalne, iz najbližeg Rafinog okruženja stiglo pojašnjenje trenutne zdravstvene situacije velikog šampiona.

VELIKA VEST ZA ŠPANCE! Iz prve ruke: Otkriveno da li će Nadal IGRATI na Vimbldonu?!

Foto: Tanjug/AP

Nadal na Vimbldonu

Rafael Nadal će igrati na Vimbldonu. Ovo je rečenica koji Španija sa nestrpljenjem čeka da čuje, ali za sada imamo samo najavu, i to od Rafinog strica Tonija, koji trenutno trenira Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima.

Bik sa Majorke je uspeo da osvoji 14. titulu na Rolan Garosu, uprkos činjenici da je ceo turnir igrao pod injekcijama zbog bolova u stopalu.

Rekao mi je da je bolje. Mislim da će igrati na Vimbldonu - poručio je Toni, dok će Nadal sa treninzima početi u ponedeljak, na Majorci.

 

 

Inače, predstojeći turnir na londonskoj travi imaće dodatnu draž iz ugla GOAT trke. Španac je osvojio poslednja dva "slema", čime je pobegao Srbinu Novaku Đokoviću, koji će pojuriti sedmi pehar u Londonu kao prvi nosilac.

Podsetimo, Vimbldon je na programu od 27. juna do 10. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading