OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE: Izgubio je nerve - tokom četvrtfinala Rolan Garosa teniser izbacio majku iz lože!

Autor:

Sport

03.06.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi teniser izgubio nerve tokom meča na Otvorenom prvenstvu Francuske.

OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE: Izgubio je nerve - tokom četvrtfinala Rolan Garosa teniser izbacio majku iz lože!

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune i Novak Đoković

Tokom četvrtfinalnog duela ovogodišnjeg Rolan Garosa, u duelu između mladog Danca Holgera Runea i Norvežanina Kaspera Ruda viđena je nezabeležena scena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

 

Kako prenose danski mediji, mladi devetnaestogodišnji teniser je, vidno izneviran tokom dešavanja na pariskoj šljaci, okrenuo se ka loži u kojoj se nalazio njegov stručni štab i članovi porodice i besno se obratio majci:

- Idi ako ne možeš da mi pomogneš... Odlazi!

Njegova majka je ispoštovala sinovljevu volju i napustila tribine, a mladi danski teniser se nakon meča pravdao da celokupna situacija nije shvaćena na pravi način i da je on jedino želeo mir u važnim trenucima meča.

Foto: Tanjug/AP

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Loža Holgera Runea

 

Inače, majka Holgera Runea koja prati svog sina na svim turnirima i pruža mu veliku podršku, nije zamerila Holgeru zbog ovog ispada jer, kako je navela, svesna je pod kolikom pritiskom se njen sin u datom momentu nalazio.

Treba napomenuti da je Holger Rune poražen u četvrtfinalnom dulu sa Dancem Kasperom Rudom nakon četiri odigrana seta 3:1 (6:1, 4:6, 7:6, 6:3), a norveški teniser će se u borbi za veliko finale ovogodišnjeg Rolan Garosa sastati sa Marinom Ćilićem iz Hrvatske koje je nakon velike borbe i pet odigranih setova savladao Andreja Rubljova.

U drugom polufinalnom paru snage će odmeriti Rafael Nadal i Aleksandar Zverev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading