ŠPANSKA PAPAZJANIJA: Bruka i SRAMOTA zbog Nadala u Parizu!

Autor:

Sport

30.05.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tesne pobede i drame koja je trajala satima...

ŠPANSKA PAPAZJANIJA: Bruka i SRAMOTA zbog Nadala u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Toni Nadal, trener Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, priznao je da je navijao za Rafaela Nadala tokom osmine finala Rolan Garosa!

Želeo sam da (Rafa) pobedi. Za nas ovaj turnir će uvek biti nešto posebno - poručio je Rafin stric, koji je napustio tribine stadiona "Filip Šatrije" kada je duel otišao u peti set.

 

 

Rekao sam Feliksu da navijam za Rafu kada me je pitao da radim sa njim. Želeo sam da Rafa pobedi. Da je izgubio, to bi bio blaži poraz jer bi bilo od igrača sa kojim radim, ali ja nikoga ne želim da 'zavlačim'. Ja sam Rafaelov stric i on mi je više od samo tamo nekog bratanca - obrazložio je Toni Nadal, koji isprva nije ni planirao da prisustvuje susretu, ali...

Rekao sam Feliksovom treneru da ću doći na trening (u subotu), ali ne i u nedelju. Nisam želeo da znam šta bi mu je rekao kako ne bih bio u iskušenju da kažem Rafaelu, kojeg, takođe, nisam taktički savetovao - naveo je španski stručnjak.

Podsećanja radi, Nadal će se za novo polufinale Grend slema u Bulonjskoj šumi boriti sa Srbinom Novakom Đokovićem, a posle trijumfa nad Kanađaninom najavio je da mu ovo lako može biti poslednje učešće na Rolan Garosu u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading