VILANDER UZBURKAO STRASTI U PARIZU: Pred susret Noleta i Rafe, Šveđanin OTKRIO ko će u polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

30.05.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander, u svom stilu, bez dlake na jeziku o gorućem pitanju u svetu tenisa.

VILANDER UZBURKAO STRASTI U PARIZU: Pred susret Noleta i Rafe, Šveđanin OTKRIO ko će u polufinale Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/T. VALIČ, AP, Profimedia

Ilustracija Vilandera, Đokovića i Nadala

Novak Đoković i Rafael Nadal po 59. put odmeriće snage u borbi za plasman u polufinale Rolan Garosa, a analitičar "Eurosporta" Mats Vilander izrazio je uverenje da će to biti jedan od najboljih mečeva u istoriji tenisa.

Šveđanin je blagu prednost dao Noletu koji, s obzirom na tretman koji doživljava od strane publike, ima dodatni motiv da odbrani "kup musketara" u Parizu.

- Neverovatno sam uzbuđen, jer se sećam da sam prošle godine, kada su igrali u polufinalu, rekao da je to možda najvažniji meč u istoriji tenisa, zato što će pobednik tog meča verovatno osvojiti 20. grend slem turnir. U međuvremenu je Novak osvojio 20, a Nadal 21. Sada to ponovo govorim. Ozbiljno mislim da moramo da uživamo u ovom trenutku, jer ne znam još koliko puta će ovi momci moći da igraju ovde na Rolan Garosu ili na US openu. Da li će obojica da pobeđuju uvek sve do polufinala - poručio je legendarni Šveđanin, a zatim je dodao da se od dva velikana uvek očekuje najviše.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Uživajte dok traje - oglasio se Vilander pred klasik u "gradu svetlosti"

Novak je neverovatno snažan, izgleda odlučno kreće se neverovatno dobro. Igra najagresivnije od kad ga gledam, istovremeno pogađa drop-šot udarce u pravo vreme, koristi energiju publike, a očigledno je da oni navijaju za autsajdera, a protiv Novaka. Đoković sve to pretvara u motiv – 'E, sad ću da vam pokažem ko je najbolji na svetu' i to govori i njegov govor tela. To mu pomaže.

Ta netrpeljivost publike prema Đokoviću vidi se čak i na mečevima Rafaela Nadala, kada zvižde na pomen imena srpskog tenisera.

Očekujem da isto bude i protiv Rafe, jer niko ne navija protiv Nadala u Parizu, ko god bio na drugoj strani terena. Mislim da će ta emotivna bitka da bude neverovatna. Nadam se da ću naći mesto na stadionu da to gledam - zaključio je Vilander.

Srbin vodi u međusobnom skoru sa Špancem (30:28), a uoči četvrtfinalne bitke u francuskoj prestonici važi za velikog favorita, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading