ŠOK U PARIZU PRED KLASIK SA NOVAKOM: Rafa odlazi u PENZIJU, Nadal igra svoj POSLEDNJI Rolan Garos!

Autor:

Sport

30.05.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac otvorio karte.

ŠOK U PARIZU PRED KLASIK SA NOVAKOM: Rafa odlazi u PENZIJU, Nadal igra svoj POSLEDNJI Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal, osvajač 21 Grend slem titule, najavio je da bi četvrtfinalni klasik sa Novakom Đokovićem mogao da bude njegov poslednji meč na Rolan Garosu.

Rafa kubiru sa povredama, prošao je tešku rehabilitaciju nakon što je oporavio stopalo, ali priznaje da mu je izuzetno teško da pravi dugoročne planove.

- Meč sa Đokovićem bi mogao da mi bude poslednji ovde, a Rolan Garos sam upoznao po danu i zato bih voleo po danu i da igram. Prošao sam komplikovan proces sa stopalom i ne znam šta će se desiti s mojom karijerom. Trudim se da uživam i nastavim da sanjam - naveo je "bik sa Majorke", a potom je dodao:

- Nadam se da će mi biti dovoljno dobro da prvo treniram. Protiv Đokovića nisam igrao godinu dana i biće to veliki izazov. On je nanizao devet mečeva, šampion je Rima, biće samouveren - reči su španskog tenisera, koji je ulogu favorita prepustio Srbinu.

Podsećanja radi, Španac je u 13 navrata trijumfovao na Otvorenom prvenstvu Francuske, a 59. megdan sa Noletom izborio je tesnom pobedom nad Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimo, u pet setova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading