OPŠTE NARODNO VESELJE: Ibrahimović uz zvuke OMILJENE SRPSKE pesme proslavio titulu Milana na ulici! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2022

07:22 >> 07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni švedski napadač deo generacije roso-nera koja je posle 11 godina čekanja vratila zvanje prvaka Italije na San Siro.

OPŠTE NARODNO VESELJE: Ibrahimović uz zvuke OMILJENE SRPSKE pesme proslavio titulu Milana na ulici! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana u tek završenoj sezoni Serije A postali su šampioni Italije posle 11 godina čekanja. 

Jedan od fudbalera roso-nera kojima je najviše prijala titula je legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović pošto se tokom cele sezone borio sa povredama, ali je na kraju uspeo da kao lider generacije vrati dugo čekani trofej na San Siro.

Naravno, kako to obična biva, fudbaleri Milana proslavili su titulu u otvorenom autobusu kroz ulice grada mode, a sa razglasa su se čule brojne pesme.

Naravno, nije moglo da prođe bez Ibrine omiljene numere "Jutro je", od Nade Topčagić, a uz ovu numeru je nedavno slavio i 500. gol u karijeri, izašao uz nju na festival San Remo, a i folkerka mu je pevala istu pesmu i na proslavi 40. rođendana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zlatanstime (@zlatanstime)

 

Momak poreklom sa Balkana ove sezone je odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, postigao osam golova i upisao tri asitencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading