PATIO SAM I JEDVA SPAVAO OD BOLOVA! Emotivna ISPOVEST Ibrahimovića: Igrao sam bez ligamenata ŠEST MESECI!

Autor:

Sport

26.05.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski napadač platio je najveći danak kako bi Milan posle 11 godina čekanja postao šampion Italije.

PATIO SAM I JEDVA SPAVAO OD BOLOVA! Emotivna ISPOVEST Ibrahimovića: Igrao sam bez ligamenata ŠEST MESECI!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana posle 11 godina postali si šampioni Italije, a možda i najveći danak u Seriji A ove sezone platio je Zlatan Ibrahimović (40).

Legendarni napadač roso-nera bio je najglasiniji tokom proslave u svlačionici, ali je potom saopštio da ga čeka operacija kolena pošto ga muče ukršteni ligamenti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Milana

- Prethodnih šest meseci igrao sam bez ukrštenih ligamenata u mom levom kolenu. Šest meseci je bilo otečeno, trenirao sam samo deset puta sa celom ekipom za poslednjih šest meseci. Dali su mi preko 20 injekcija za to vreme, svake nedelje sam išao kod doktora... Uzimao sam lekove protiv bolova svakog dana šest meseci. Jedva da sam spavao za to vreme zbog bolova, nikad više nisam patio - ni na terenu, ni van terena - napisao je Zlatan Ibrahimović u emotivnoj poruci na Instagramu.

 

 

- Učinio sam nešto nemoguće - mogućim. Imao sam samo jedan cilj, a to je da moji saigrači i trener postanu šampioni Italije jer sam to obećao. Od danas imam nove ligamente i još jedan trofej - zaključio je švedski napadač.

Zlatan Ibrahimović pauziraće najmanje sedam meseci, ali neće završiti karijeru. Čak šta više, Milan će mu ponuditi novi ugovor, pošto aktuelna saradnja ističe za mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading