UŽAS: Ibrahimović PLAČE od bolova!

Autor:

Sport

10.05.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti za sve ljubitelje fudbala.

UŽAS: Ibrahimović PLAČE od bolova!

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Legendarni Zlatan Ibrahimović bi u nedelju mogao da odigra svoj poslednji meč na San Siru u karijeri.

Poznati italijanski novinar Pepe Di Stefano je preneo ovu ekskluzivnu informaciju.

- Toliko je dobrih vesti za Milan u poslednje vreme da mi je baš žao da ovo objavim. Zlatan verovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na poslednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da nekako izdržava - rekao je Di Stefano i dodao:

Trener Pioli i lekarska ekipa mu brane da igra, ali on uprkos svemu i svima želi da bude tu, ulazi bar 5-10 minuta pre kraja jer želi Skudeto. Zlatan ne trenira sa ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno koje mu otiče, plavi, stvara nerealne bolove. On tera inat, ali i sam zna da ima samo dve opcije na leto. Ili da završi mirno karijeru ili da ide na rizičnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je poslednji pokušaj osvajanja Lige prvaka, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, 10% dajem šanse za igranje naredne sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Ne muči samo koleno Ibru.

Zlatan ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koleno mu otiče i sprečava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi sprečila bol na neko vrime, da mu olakša, ali bol bi se vratila za nekoliko meseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Raiole, tako da i to može da bude neka prekretnica, iako je koleno najveći razlog.

Ibrahimović je zbog brojnih povreda propustio čak 18 meleva ove sezone, a poslednji gol postigao je, sada već dalekog 9. januara, u duelu sa Venecijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading