PENZIJA ILI NASTAVAK KARIJERE? Poznat dan Ibrahimovićeve odluke!

Autor:

Sport

17.05.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski napadač mora da preseče!

PENZIJA ILI NASTAVAK KARIJERE? Poznat dan Ibrahimovićeve odluke!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, Zlatan Ibrahimović (40) odluku o mogućem završetku karijere saopštiće naredne nedelje, piše "Gazeta delo sport".

Kako prenosi italijanski medij, Šveđanin želi da sačeka da se odigra poslednje kolo Serije A, jer ukoliko njegov Milan osvoji makar bod na gostovanju Sasuola, postaće šampioni Italije posle 11 godina čekanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Popularni Ibra sa italijanskim velikanom ima ugovor do kraja sezone, a prema informacijama medija sa Apenina, neće mu biti ponuđena nova saradnja

Doktori Zlatanu savetuju da se okači kopačke o klin zbog ogromnih bolova u koleni koji traju već mesecima, a prima injekcije pred svaku utakmicu, a on nije srećan opcijom oko pvovlačenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, Ibrahimović želi da ode na operaciju kolena i odigra sezonu ili dve, ali u drugom prvenstvu, pre svega u američkom gde je igrao dve sezone u Los Anđeles Galaksiju (58 utakmica - 53 gola), a odatkle ima bogate ponude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading