LUD, LUĐI, IBRAHIMOVIĆ: Zlatan se opustio i POLOMIO STAKLO, a reakcija navijača je POBEDILA (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski napadač u euforiji zbog toga što je Milan kolo pred kraj sezone u Seriji A prvi na tabeli i treba mu pobeda kako bi postao šampion Italije posle 11 godina čekanja.

LUD, LUĐI, IBRAHIMOVIĆ: Zlatan se opustio i POLOMIO STAKLO, a reakcija navijača je POBEDILA (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana nalaze se na korak do osvajanja titule šampiona Italije posle 11 godina pošto su pobedili Atalantu na prepunom San Siru sa 2:0.

Roso-neri sada imaju dva boda više od najvećeg i gradskog rivala Intera, ujedno i aktuelng prvaka pred poslednje kolo u Seriji A.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

Koliko je atmosfera u crveno-crnom delu grada mode na vrhuncu pokazao je i jedan potez Zlatana Ibrahimovića.

Legendarni švedski napadač juče nije igrao zbog povrede kolena, ali je jednim činom raspalio navijače pred utakmicu sa klubom iz Bergama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

Naime, pristalice su dočekale autobus sa igračima i stručnim štabom ispred Sn Siro, a onda je usledila ludnica kakva se ne pamti.

Ibra je pokazivao rukama navijačima da pevaju još jače, ponela ga je atmosfera i na kraju je krenuo da udara po staklu autobusa, a od siline staklo je napuklo i navijači su pali u još veći trans!

 

 

Zlatan Ibrahimović pričao je koliko mu znači da osvoji titulu sa Milanom pošto je on bio na terenu i pre 11 godina kada je osvojena poslednja, a ove sezone odigrao je 22 utakmice u Seriji A, postigao osam golova uz tri asistencije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

Roso-neri će sigurno podići dugo čekani trofej ukoliko ne izgube protiv Sasuola na gostovanju naredne nedelje (18.00), a bod im je dovoljan jer imaju bolji međusobni skor od Intera koji će dočekati Sampdoriju u istom terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading