ZA BREGU SE VEZUJU BROJNE AFERE, a malo ko zna kakvo BLAGO ČUVA U ČETIRI ZIDA: Evo kako izgleda DŽENANA SUPRUGA muzičara, ZANEMEĆETE OD PRIZORA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Gorana Bregovića pleni!

ZA BREGU SE VEZUJU BROJNE AFERE, a malo ko zna kakvo BLAGO ČUVA U ČETIRI ZIDA: Evo kako izgleda DŽENANA SUPRUGA muzičara, ZANEMEĆETE OD PRIZORA! (FOTO)

Foto: Youtube.com

Goran Bregović

Goran Bregović je sa suprugom Dženanom Sudžukom, u skladnom  braku sa muzičarem skoro tri decenije, a iako su se za njega vezivale brojne afere opstali su dugi niz godina, iako se ona nikada nije mnogo eksponirala. 

Ipak, njena lepota je naširoko poznata i ona doslovno ostavlja bez daha. Kada se nedavno pojavila u javnosti, sve je stalo, budući da su prolaznici bili očarani i odmah su je prepoznali. Plava kosa i vitka figura zaokupirale su svima pažnju, a Dženana je doslovno blistala.

Ali Dženana je skromna i nenametljiva žena posvećena je porodici i odgajila je tri divne devojčice a, kroz šalu, za sebe kaže.

 

 

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je Dženana ranije za "Blic".

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom. Goran Bregović ima i vanbračnu ćerku iz veze sa plesačicom iz Sarajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

16.05.2022 08:48

Ako je poginula 1/3 Ruskih kopnenih snaga onda je Ukrajinska cela kopnena snaga unistena. Britanci su manipulatori i Lazovi.