PODLO I PREVRTLJIVO: Nadal povukao NESPORTSKI potez pred KLASIK sa Đokovićem - PERFIDNI Španac po SVAKU CENU želi u polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

30.05.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafaelov sraman potez uoči meča sa Đokovićem koji nije izgubio ni set do sada na Rolan Garosu!

PODLO I PREVRTLJIVO: Nadal povukao NESPORTSKI potez pred KLASIK sa Đokovićem - PERFIDNI Španac po SVAKU CENU želi u polufinale Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Meč sa Novakom Đokovićem bi mogao da mi bude poslednji na Rolan Garosu, rekao je čuveni španski teniser Rafael Nadal pred sutrašnji duel sa prvim reketom sveta na drugom Grend slemu u sezoni...

Možda bi ova reč "čuveni" imala legimititet ako govorimo o trofejima, pošto je popularni Rafa osvajač 21 Grend slema, najviše od svih igrača "belog sporta", ali "čuveni" potpuno gubi svaki smisao ako gledamo onu, pravu sportsku, fer-plej priču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Ovo će biti 59. međusobni susret Srbina i Španca, ali se Rafa poneo kao malo đubre, jer je između redova svojom izjavom privukao podršku navijača na svoju stranu kako bi ga posmatrali emotivno.

Istovremeno je navukao i gnev navijača sa tribina pošto će sada čoveka rođenog u Manakoru svi gledati kao nevino dete koje je krenulo u prvi razred osnovne škole.

U prevodu, Novak će sutra igrati protiv jednog od najvećih rivala, ali i protiv 80 odsto stadiona "Filip Šatrije" koji će bodriti osvajača 13 trofeja na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nije ni "bik sa Majorke lud, zna se muči sa povredom, zna da mu stopala odavno nisu kao kad je pre desetak godina stizao svaku Božiju lopticu, ali i zna je Đoković u usponu forme pošto nije izgubio nijedan set do sada na Rolan Garosu.

Sve u svemu, Rafa, jesi jedan od velikana tenisa, možda mi jesmo mali u neku ruku za tebe, ali ponašaj se do kraja kao šampion i ne glumi dete kojem su ukrali omiljenu igračku i sada se duriš.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Naravno, svoj sud su dale i kladionice po kojima je Novak Đoković apsolutni favorit sa kvotom koja se kreće između 1,40 i 1,45, a na Rafaela Nadala je ona od 2,70 do 2,80.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kristina

30.05.2022 19:29

Sraman tekst, ništa u tom kontekstu rečeno.