SRCE KAO KUĆA: Novak još jednom pokazao koliko je veliki!

Autor:

Sport

27.05.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato koliko najbolji teniser sveta pored svojih sportskih, poseduje i ljudskih kvaliteta.

SRCE KAO KUĆA: Novak još jednom pokazao koliko je veliki!

Foto: Tanjug/AP

Za primer drugima...

Novak Đoković želi da ovogodišnji nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske završi trijumfalno, ali i pored činjenice da su mu sve misli usmerene na teren i sopstvenu igru, najbolji teniser sveta nalazi vreme i da pomogne drugima.

Naime, Đoković je našao vremena i da se slika sa  Arturom Delajem, momkom koji se i pored cerebralne paralize bavi tenisom.

 

 

Delaj je nedavno na svom Tviter profilu napisao:

- Igram tenis sa strašću, uprkos mojoj fizičkom nedostatku zbog cerebralne paralize. Uvek su me inspirisale dve legende Rafael Nadal i Novak Đoković i sanjam da igram tenis sa jednim od vih šampiona jednog dana u Parizu, da bismo promovisali inkluziju kroz tenis - istakao je Artur Delaj.

Na navedeno vrlo brzo se oglasio i Novak Đoković:

- Jednog dana ćemo igrati, moj prijatelju, samo nastavi sa napornim radim na terenu. Drago mi je da smo se sreli, Arture - napisao je najbolji teniser sveta.

 

 

Dobro je poznato da Novak Đoković svoja obećanja uvek ispunjava, tako smo sigurni da će i u svim svojim obavezama, naći vremena i da će u dogledno vreme odigrati jedan meč i sa ovim momkom koji i pored zdravstvenih problema tenisu prilazi sa mnogo emocija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading