PONAŠA SE KAO MALO DETE: Njegove PROHTEVE više niko nije mogao da trpi - primorani su bili da donesu RADIKALNU odluku!

Autor:

Sport

24.05.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka teniska legenda broji dane na odsluženju zatvorske kazne, ali očigledno ni tamo nije miran.

PONAŠA SE KAO MALO DETE: Njegove PROHTEVE više niko nije mogao da trpi - primorani su bili da donesu RADIKALNU odluku!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Kako prenose mediji u Nemačkoj, najbolji teniser ove zemlje u istoriji ovog sporta Boris Beker prebačen je iz zloglasnog zatvora Vandsvort u Hanterkomb koji se nalazi u blizini Londona.

Kako prenosi "Kurir", nakon tri nedelje provedene na mestu za koji se odmah znalo da predstavlja izuzetno teško mesto za izdržavanje kazne, pedesetčetvorogodišnji nekadašnji teniser je u ponedeljak 23. maja prebačen u zatvor koji se nalazi u Hafildu, mestu udaljenom sedamdesetak kilometara od britanske prestonice.

Prema dostupnim saznanjima, ponašanje Borisa Bekera u Vandsvortu je nerviralo ostale zatvorenike i stražare koji nisu mogli da trpe njegove prohteve i specijalne zahteve i kako se navodi to je bio glavni razlog njegovor preseljenja u novu zatvorsku ustanovu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

 

Čini se da je ovime Bekeru "upala kašika u med", jer je prebačen u zatvor koji je nižeg nivoa bezbednosti i isključivbo se u njemu nalaze stranci. 

Povodom svega navedenog, medijima se obratio i advokat nekadašnjeg nemačkog tenisera Kristijan-Oliver Moser, koji je za nemačke medije izjavio:

- Da, tačno je da je premešten. To je zatvor u kategoriji C što znači da je nivo obezbeđenja niži - kratko je za "Bild" istakao Bekerov advokat.

Da podsetimo, Boris Beker je krajem aprila osuđen na dve i po godine zatvora zbog pronevere imovine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading