Sve je spremno za SPEKTAK na Belom dvoru! Brojne poznate ličnosti su se okupile da podrže Batu Spasojevića i njegovu najnoviju kolekciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bata Spasojević večeras prikazuje novu kolekciju.

Sve je spremno za SPEKTAK na Belom dvoru! Brojne poznate ličnosti su se okupile da podrže Batu Spasojevića i njegovu najnoviju kolekciju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedan od naših najpoznatijih modnih dizajnera, Bata Spasojević večeras na Belom dvoru predstavlja svoju novu kolekciju za proleće/leto.

Republika

Foto: ATA Images

Bata Spasojević

Kako je već najavljeno, ova kolekcija će biti u potpunosti drugačija i neviđena od onoga što se pojavljivalo na našim prostorima, a sve kreacije će biti izrađene od najfinijih materijala.

Republika

Foto: ATA Images

Bata Spasojević predstavlja novu kolekciju

Veliki broj poznatih ličnosti se okupio na Belom dvoru, kako bi podržali Spasojevića i ispratili njegovu najnoviju kolekciju.

Među njima su Suzana Mančić, Marko Bulat koji je došao sa svojom suprugom Marijom Bulat i sinom i ćerkom, mladi pevač Sergej Pajić, koji se nakon raskida sa Uki Q prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom, kao i mlada pevačica Tara Stojanović, koja je došla sa novim dečkom.

Ana Korać se pojavila u atraktivnom izdanju, te su sve oči bile uprte u nju.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Korać

Podsetimo, Bata Spasojević je pred reviju otkrio šta mu je bila inspiracija za novu kolekciju, kao i šta sve možemo večeras očekivati.

Republika

Foto: ATA Images

Bata Spasojević o novoj kolekciji

- Neponovljiva, harizmatična i uvek sa besprekornim stilom odevanja Odri Hepbern i čuveni američki glumac Gregori Pek ostavili su zauvek trag ne samo u kinematografiji, već i u modnom svetu. O njima i ovom ostvarenju i danas se piše i govori. Kada sam radio na novoj kolekciji, bili su mi velika inspiracija, razmišljao sam kako bi danas izgledala savremena verzija ova dva autentična, velika umetnika i kakav bi njihov stil bio u savremenom izdanju istoimenog filma. Prošetao sam njihovim putevima i nadam se uspeo da pretočim moju viziju Odri i Gregori Paka u novoj kolekciji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading