Rađen PROGOVORIO o SKANDALU! Pevačica KRVAVA i ISPREBIJANA molila za pomoć, pa POVUKLA tužbu, on sada otkrio DETALJE INCIDENTA i njihovog trenutnog odnosa!

Autor:

Zabava

24.05.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen otkrio je detalje odnosa sa pevačicom Milicom Ristić koja ga je prijavila za nasilje.

Rađen PROGOVORIO o SKANDALU! Pevačica KRVAVA i ISPREBIJANA molila za pomoć, pa POVUKLA tužbu, on sada otkrio DETALJE INCIDENTA i njihovog trenutnog odnosa!

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Vaterpolista Nikola Rađen našao se u žiži javnosti kada ga je njegova devojka, pevačica Milica Ristić prijavila za nasilje i javno progovorila o svemu što je doživela od njega.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nikola Rađen i Milica Ristić

Rađen je bio gost u jednoj emisiji i tom prilikom progovorio o incidentu.

- Manje lepe vesti su, nažalost, deo jedne karijere, kao i porazi i pobede, u sportskom smislu. To što se desilo je sada iza nas, najbitnije je da se to završilo i da smo mi nastavili dalje. Ja bih samo toliko rekao o tom slučaju, ali mislim da ima mnogo lepših tema za razgovor, nego ta, koja je još uvek aktuelna, ali opet kažem, mi smo nastavili dalje i to je iza nas - rekao je Rađen, pa dodao:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nikola Rađen o incidentu

- Svaka javna ličnost ima dobre i manje dobre situacije u svojoj karijeri, to je jednostavno deo svake javne ličnosti u Srbiji. Mi smo, onako, fanatična nacija i često volimo da predimenzioniramo stvari, ali Bože moj... Mislim da je najbitnije da svaka ličnost bude realna i priča u svoje ime, i da bude spremna na sve što se dešava, jer jedino tako možemo da rešimo i prevaziđemo tu situaciju. Sada je sve u redu - rekao je Nikola.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Milica Ristić krvava došla na pumpu

Podsetimo, radnica jedne pumpe je pozvala policiju i Hitnu pomoć 1. aprila, oko 5 sati ujutru, jer je kod njih došla Milica u krvavoj haljini i sa povredama na licu. Ona je zatražila pomoć, te rekla kako ju je Rađen pretukao u stanu. Međutim, na saslušanju je Milica izjavila da ne želi krivično da goni svog partnera, nakon čega su nastavili normalno svoju vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading