ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Proslavljeni Nemac - Federer može do POLUFINALA Grend slema!

Autor:

Sport

13.05.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimistične reči bivšeg nemačkog tenisera u čast legendarnog Rodžera Federera koji poslednjih godina više nije igrao, nego što je igrao.

ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Proslavljeni Nemac - Federer može do POLUFINALA Grend slema!

Foto: Tanjug/AP

Možda i najveće rivalstvo u istoriji tenisa gledali smo i gledamo trenutno, a ono se vodi između Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera

Legendarni Švajcarac više ne igra nego što je na terenu u poslednjih nekoliko godina, a prošle godine imao0 je dve operacije kolena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Osvajač 20 Grend slemova tokom leta napuniće 41 godinu, ali Tomi Has, proslavljeni nemački teniser veruje u povratak iskusnog asa.

- Rodžer iskreno veruje u svoj povratak i naporno radi za isti. Želi da to ponovo uradi i neće biti zadovoljan ako to bude samo PR predstava. Nikada ne bih odustao od Rodžera. Možda neće baš osvojiti još jedan Grend slem, ali će, ukoliko bude zdrav, moći da dođe do četvrt ili polufinala nekog Grend slema - rekao je Has.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomi Has

Rodžer će se na teren vratiti u septembru ove godine, jer je na listi učesnika za Lejver kup i turnir iz serije 500 u Bazelu.

Podsetimo, Federera smo poslednji put gledali na terenu pre devet meseci kada je doživeo krah u četvrtinalu Vimbldona pošto ga je Hubert Hurkač oduvao sa 3:0 u setovima, i čak 6:0 u poslednjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading